Wil je snel 3 kilo afvallen?

Wil je snel 3 kilo afvallen?
Wil je snel 3 kilo afvallen?

Wil je snel 3 kilo afvallen? Hoewel veel diëten zijn gericht op mensen die 10 kilo of meer willen verliezen, zal het plan dat ik hier presenteer je helpen snel 3 kilo te verliezen – misschien in slechts één week.

Het eerste wat je wilt doen is je voorraadkast opruimen van alle voedingsmiddelen die je dik maken. Ruim je koelkast op en gooi dingen weg. Doneer het verpakte voedsel in je voorraadkast aan een lokale voedselbank.

Ga dan naar de supermarkt en koop alleen de volgende zestien dingen:

1. Volkorenbrood
2. Tonijn
3. Alle vruchten
4. Alle groenten
5. 4 ons biefstuk
6. Twee kipfilets
7. Saladegroenten
8. Balsamico azijn
9. Speciale K Graan
10. Magere melk
11. Zilvervliesrijst
12. Instant havermout (niet de gezoete verpakte soort hoor)
13. Gesneden kalkoenborst
14. 3 porties vis
15. Magere yoghurt
16. Eieren

Gebruik deze voedingsmiddelen als basis voor uw dieet en schrijf een dieetplan voor de komende zeven dagen. Daarna zul je je volledig inzetten om je eraan te houden. Een deel van de motivatie om je keuken van tevoren op te ruimen, is dat er geen voedsel zal zijn waarmee je kunt “bedriegen”.

Vervolgens wil je een stappenteller aanschaffen en ervoor zorgen dat je elke dag minstens 10.000 stappen loopt. Dat lijkt misschien veel, maar hier zijn enkele manieren waarop je extra stappen kunt zetten.

1. Parkeer ver weg van de voordeur van je werk of een winkel. Je krijgt niet alleen extra stappen, maar je hebt ook een veel gemakkelijkere tijd om te parkeren.
2. Neem de trap in plaats van de lift. Als je boven de vierde verdieping werkt, stap dan minstens twee verdiepingen vroeg uit de lift en loop de rest van de weg.
3. Wanneer je contact moet opnemen met een collega op het werk, bel of mail hem dan niet, loop naar zijn kantoor of bureau.
4. Als u de bus of een andere vorm van massavervoer neemt, stap dan vroeg uit een halte of twee en loop.
5. Laat de hond uit. Als je geen hond hebt, bied je dan aan om de hond van de buurman uit te laten.
6. Maak een wandeling voor het avondeten. Niet alleen verhoog je het aantal stappen dat je die dag neemt, maar een wandeling voor het avondeten zal je eetlust verminderen.

Probeer ten slotte elke dag minstens acht glazen water te drinken wanneer je probeert af te vallen. Je kunt dit doen door een liter water te drinken op het werk en een andere liter thuis. Als je niet van water gewoon houdt, is het goed om ongezoete ijsthee of suikervrije limonade of punch te vervangen.

Het is mogelijk om 3 kilo in een week te verliezen. Probeer je dieet radicaal te veranderen, meer te lopen en een aanzienlijke hoeveelheid water te drinken. Het is geen leven dat je beperkt bent tot dit plan, het is slechts een week. En je kunt in die tijd 6 pond verliezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in