Top 5 Diet Power Foods die staan gelijk aan gewichtsverlies

Top 5 Diet Power Foods die staan gelijk aan gewichtsverlies
Top 5 Diet Power Foods die staan gelijk aan gewichtsverlies

Als je bent zoals veel mensen, zou je willen dat je een beetje gewicht kon verliezen, maar je kunt je hersenen niet om het feit heen wikkelen dat je de manier waarop je eet moet veranderen. Gefeliciteerd, je bent normaal.

Het vrijwillig opgeven van vet voedsel dat ooit een hoofdbestanddeel van je dieet was, is een belangrijke beslissing die de meeste mensen niet willen of kunnen nemen. Iets wat je je misschien niet realiseert, is dat je goede smaak niet hoeft op te offeren aan de god van het gewichtsverlies.

* Havermout is een heerlijk eten voor het ontbijt. Het is rijk aan vezels, laag in calorieën en is zeer vullend. Je kunt verschillende smaakstoffen op de havermout doen, van boter tot honing, zolang het maar met mate is. Iets overdrijven zal slecht voor je zijn.

* Sla en andere bladgroenten zijn een prachtige bron van vezels en andere essentiële voedingsstoffen. Blijf echter uit de buurt van ijsbergsla, omdat het bijna geen voedingswaarde heeft. Groen blad, rood blad en romaine sla zijn goede opties, evenals spinazie, boerenkool en snijbiet voor ijzerbronnen.

* U hoeft niet veel van uw favoriete voedingsmiddelen op te geven als je ze kookt met olijfolie of natuurlijke notenoliën en uw portiegroottes verkleint. Het gebruik van niet-verzadigde vetten kan helpen het verlangen naar ander vet voedsel te verminderen, evenals het toevoegen van een andere smaak aan een al favoriet gerecht.

* Vis levert essentiële Omega-3 vetzuren. Deze zuren bevorderen een superieure hersenontwikkeling en stemmingsstabilisatie.

* Bonen bieden veel vezels, eiwitten en helpen de bloedsuikerspiegel te stabiliseren. Veel vegetariërs gebruiken bonen als vervanging voor vlees. Je kunt zelfs bonen en mager gehakt mengen om hart gezond en vetbewuste taco- of burritovulling te maken.

Het mengen van deze gezonde voedingsmiddelen met gematigde hoeveelheden van uw favorieten geeft je een gezond en plezierig dieet dat resultaten oplevert. Je kunt zelfs een stap verder gaan en natuurlijke smaak- en specerijen gebruiken om zest aan je eten toe te voegen in plaats van voorverpakte kruiden.

Bekijk bijvoorbeeld je favoriete tacokruiden en lees de ingrediëntenlijst. Het meeste van wat er is dat onuitspreekbaar is of niet vanzelf groeit, is er vooral als conserveermiddel. Als je alleen de kruiden gebruikt die erin zitten, kun je het beter en gezonder maken. De extra inspanning kan het koken zelfs aangenaam maken terwijl je je recepten knutselt en perfectioneert.

Laten we eerlijk zijn! Gaan en blijven op een gewichtsverlies dieet is hard werken; hoe je het ook wendt of keert. Maar je hoeft jezelf niet (pun intended) in de grond te stampen met je dieet. Simpelweg door je “dieetkrachtvoedsel” op te fleuren, met alle natuurlijke kruiden, en je portiegroottes van je favoriete voedsel te verkleinen, zal een deel van het harde werk uit het dieet worden gehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in