SanaDigest Review en Ervaringen: Betrouwbaar?

SanaDigest of darmoplossing is een supplement dat volgens de verkopende partij je helpt om de gezondheid van je darmen (spijsvertering) te verbeteren. Je ziet de laatste tijd veel reclame over dit product. De kosten voor dit product voor 60 capsules, is €69.95. Hiermee heb je voldoende voor een maand.

In onze Sanadigest review lees je af dit supplement werkt en wat de ervaringen van internetgebruikers zijn.

Ingrediënten

In dit supplement zitten volgens de opgave van de verkoper, een groot aantal verschillende ingrediënten, waaronder magnesium, zink, zoethout, berberine en de probiotica bacteriën: Lactobacillus, Streptococcus thermophilus en Bifidobacterium Bifidum.

Volgens de Maag Lever en Darm Stichting (MLDS) heeft iedereen een unieke darmflora, waardoor kunnen probiotica een verschillend effect hebben bij mensen. Probiotica bacteriën kunnen  een positief effect op de gezondheid hebben wanneer ze in voldoende hoeveelheden worden geconsumeerd. Er is echter weinig bewijs volgens het voedingscentrum dat producten met levende micro-organismen een gezondheidsvoordeel opleveren voor gezonde mensen.

Bij specifieke aandoeningen zijn er aanwijzingen dat probiotica een positief effect kunnen hebben. Een arts kan bepalen of en welk probioticum dan geschikt is.

Sanalyslab Sanadigest

VADOM is een marketingbedrijf dat is gevestigd in Frankrijk, wat voedingssupplementen verkoopt. VADOM gebruikt de handelsnaam SanalysLab, met verschillende merken, zoals Sadadigest en SanaJoint.

Marketing en wetenschap

De herkomst is voor ons niet zichtbaar. Om het verkoopbaar te maken, wordt gebruik gemaakt van een fictief persoon Dr. Rosmy Barrios en een overdreven verkoopvideo. Dr. Rosmy Barrios is cum laude afgestudeerd aan tal van universiteiten en expert in esthetische geneeskunde.

De werking kan niet worden aangetoond door wetenschappelijk onderzoek.

Ervaringen

Op de verkoopwebsite zijn alleen maar positieve ervaringen. Deze kunnen niet worden gecontroleerd of ze onafhankelijk zijn.

Op trustpilot zijn overwegend negatieve reacties te lezen. De rode draad is dat men aangeeft dat dit onzin is, het product werkt niet en is nep. Mensen die het gebruiken, merken geen verschil. Waarschijnlijk werkt het wel bij een aantal mensen als gevolg van het placebo effect.

Sanadigest apotheek

Sanadigest is niet te koop bij een apotheek of drogist, de reden is de betrouwbaarheid. De herkomst kan niet worden aangetoond.

Conclusie Sanadigest

Onze conclusie dat dit supplement niet werkt. Het artikel dat voor de verkoop is geschreven, wekt geen vertrouwen en is niet onderbouwd. De ervaringen op internet zijn negatief. In reacties wordt aangegeven dat je beter gezond kunt eten of contact op moet nemen met je huisarts, mocht je klachten hebben!

Het is altijd het beste om producten te kopen via gerenommeerde en betrouwbare verkopers, zoals apotheken, drogisterijen of erkende online winkels. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Sanadigest iof een ander voedingssupplement, is het verstandig om het product te onderzoeken en recensies van andere gebruikers te lezen voordat u een aankoop doet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in