Problemen bij vrouwen gewichtsverlies

Problemen bij vrouwen gewichtsverlies
Problemen bij vrouwen gewichtsverlies

Er zijn speciale problemen voor vrouwen gewichtsverlies. Vrouwen hebben de neiging om gemakkelijker kilo’s aan te trekken dan mannen en ze langzamer af te nemen. Dit kan zijn omdat vrouwen een hoger percentage lichaamsvet hebben dan mannen. Daarom is het logisch om vrouwen gewichtsverlies problemen te behandelen als een aparte categorie.

Veel dieetboeken behandelen vrouwen en mannen hetzelfde. De verschillen in hoe ons lichaam werkt, gaan echter verder dan het sanitair.

Vrouwen hebben regelmatig grote hormonale verschuivingen. Zwangerschap compliceert de zaak verder. Mannen hebben heel weinig hormonale problemen. U moet echter weten dat het eten van de juiste soorten voedsel deze hormonale verschuivingen daadwerkelijk kan helpen egaliseren.

Het zou geen verrassing moeten zijn dat het eten van veel verse groenten en fruit je serieus kan helpen bij het afvallen van vrouwen. Je moet echter proberen om lokaal geteelde biologische producten te eten, omdat chemicaliën die in de bio-industrie worden gebruikt, je hormonen nog meer kunnen verstoren.

Naast hormonale problemen worden vrouwen geconfronteerd met problemen met het lichaamsbeeld. We worden voortdurend belaagd met beelden van hoe een ‘ideale’ vrouw eruit ziet. Helaas zijn de meeste mensen geen anorexia maat 2’s. Toch wordt dit opgevoerd als het ideaal waar we naar zouden moeten streven.

Hierdoor zijn vrouwen constant op dieet of bijna klaar om er een te volgen. Het zou veel beter zijn om een gezonde benadering te hanteren van wat de ideale lichaamsgrootte voor jou is in plaats van te proberen te matchen met wat Hollywood je vertelt. Probeer gezond te zijn, geen model te zijn.

Bovendien moet u proberen een levensstijl aan te nemen in plaats van een dieet. Diëten leiden tot jojo-gewichtspatronen. Voor vrouwen moet gewichtsverlies deel uitmaken van een groter beeld van gezond leven.

Een van de problemen in het moderne Amerika is dat het grootste deel van wat we eten wordt bereid door iemand die we niet kennen. We eten een groter percentage van onze maaltijden in restaurants en fastfoodrestaurants. De mensen die ons dit voedsel verkopen, geven niet om onze gezondheid. Ze geven om het maken van winst.

Zelfs als we thuis eten, wordt veel van het voedsel verwerkt. Het is niet langer ongewoon om voorgekookt vlees gekocht in de supermarkt op te warmen, een doos met aardappelpuree in poedervorm te openen en wat maïs in de magnetron te zetten en het diner te noemen. Heck, zelfs salade is tegenwoordig voorverpakt.

Nog erger zijn de voorverpakte diepvriesmaaltijden. Zelfs de caloriearme vetarme versies zitten vol met conserveermiddelen.

Voor de meeste vrouwen zal het gewichtsverlies pas beginnen als ze weer in de keuken komen en weer beginnen met koken. Echt eten is de oplossing voor het gewichtsverlies van vrouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in