Gebruik geen illegale SEO-technieken!

Gebruik geen illegale SEO-technieken!
Gebruik geen illegale SEO-technieken!

Zoekmachine optimalisatie spammen, vergroot aanzienlijk de kans dat een website of pagina bovenaan de resultaten op zoekmachines verschijnt voor een bepaald zoekwoord.

Bedrijven die illegale SEO-technieken gebruiken om hun positie in zoekmachines te controleren, te verhogen en te verbeteren, ontkennen of verwijderen de rechten van ethische websites om gehoord en gezien te worden. Helaas zijn er nog steeds veel mensen die geloven dat “illegale SEO-technieken” geen kwaad doen.

Het is onethisch en illegaal voor “spamsites” om zoekmachines te controleren om hoge rankings in zoekmachines te behalen ten koste van uw website. U verwerft uw positie in de zoekmachine eerlijk, zodat u het verdient om te worden beschermd tegen bedrieglijke individuen die uw bezoekers, publiciteit en inkomsten stelen.

Vergeet niet dat elke poging om zoekmachines te misleiden om hogere rankings te bereiken, wordt beschouwd als “SEO-spam“; in geen geval mag u dergelijke methoden implementeren in uw marketingcampagnes.

Offer nooit je principes op om je doelen te bereiken. Er zal een groot risico aan verbonden zijn, zoals uw website kan worden bestraft of het ergste, verbannen uit de beste zoekmachines en kan lang verbannen blijven.

Onethische en illegale SEO-technieken:

1. “Keyword stuffing”. Dit betekent dat u herhaaldelijk dezelfde of exacte “zoekwoorden” gebruikt in de inhoud.

2. Verborgen links en tekst. Zoekmachines werken door pagina’s te scannen op bepaalde zoekwoorden die worden ingediend in een zoekopdracht en resultaten weer te geven waar het exacte trefwoord meestal op een “pagina” verschijnt.

Webmasters voegen vervolgens enkele links of teksten toe die alleen leesbaar zijn voor zoekmachines, maar niet door het menselijk oog kunnen worden gezien. U kunt bijvoorbeeld een witte link of tekst met de juiste trefwoorden op een bepaalde webpagina plaatsen met ook een witte achtergrond. Individuen kunnen het niet detecteren en zullen het verschil niet eens opmerken; “spiders” kunnen het echter lezen en die site hoger rangschikken.

3. “Mirror websites” of “Sybil attack”. Dit zijn verschillende sites met identieke inhoud maar verschillende “URL”, allemaal linkend naar elkaar, geconstrueerd voor een zeer wreed doel.

4. “Doorway pagina’s”. Normaal gesproken zijn dit pagina’s van slechte kwaliteit die zijn geconstrueerd om hoog te scoren, met name voor een of zelfs meer geselecteerde zoekwoorden. Deze hebben geen invloed op uw websitebezoekers en zijn alleen gebouwd voor zoekmachines.

Deze pagina’s kunnen de exacte inhoud van andere sites bevatten, maar vertonen over het algemeen alleen een link naar de hoofdpagina zonder “navigatiemenu”. Ze kunnen soms op hetzelfde blijven hangen, maar meestal op de server van andere bedrijven.

5. Cloaking. Levert veel verschillende webpagina’s voor zoekmachines en bezoekers. Webmasters bouwen hun servers zo dat het “IP-adressen” van spiders kan identificeren en hen vervolgens kan voorzien van inhoudsrijke en geoptimaliseerde pagina’s, terwijl ze tegelijkertijd verschillende webpagina’s voor individuen weergeven.

Cloaking kan een webbezoeker ook omleiden naar hun startpagina.

6. “Link farms”. Doelbewust om linkpopulariteit te verwerven, zijn linkfarms meestal één pagina die bestaat uit vijftig tot honderd of zelfs meer links naar bepaalde websites die geen overeenkomsten hebben met de inhoud van uw website.

Zoekmachine “spammers” zijn zich bewust van het feit dat de inhoud van hun pagina’s van slechte kwaliteit is en nutteloos is voor personen die hun site bezoeken.

De onethische en illegale websites hebben Google (Google Page Rank) en andere topzoekmachines ertoe aangezet om de zoektechnologie te verbeteren die nu snellere, betere en geavanceerde spamfilters heeft die illegale technieken kunnen detecteren en dergelijke websites voor altijd uit zoekmachines kunnen verbannen.

Risico’s en gevaren van onethische en illegale SEO-technieken

SEO spamming kan in werkelijkheid leiden tot hoge rankings. Houd er echter rekening mee dat het effect slechts tijdelijk is. Webmasters die illegale SEO-technieken gebruiken, kunnen dagen, weken, zelfs maanden profiteren van hun hoge positie in zoekmachines, maar zodra zoekmachines webmasters ontdekken die deze illegale technieken gebruiken, worden ze mogelijk een leven lang verbannen uit de zoekmachine-index.

Zelfs als iemand niet voor een leven lang wordt verboden, is het moeilijk om “opnieuw geïndexeerd” te worden. Het kan nodig zijn om opnieuw te beginnen en een nieuwe “domeinnaam” te kopen. Dus voordat u illegale SEO-technieken gebruikt, moet u verstandig nadenken en afwegen of u bereid bent om uw hele internetbedrijf in gevaar te brengen, slechts voor maanden van het verkrijgen van een hoge positie in zoekmachines.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in