Atkins voor diëten

Atkins voor diëten
Atkins voor diëten

De meeste mensen over de hele wereld hebben inmiddels gehoord van het Atkins-dieet. Het is een van de meest aangeprezen en zeer controversiële diëten van onze tijd geweest. Degenen die ervan houden, hebben er niets dan geweldige dingen over te zeggen, maar degenen die kritisch zijn, zijn ook niet verlegen om hun oppositie. De grootste kritiek als het gaat om het Atkins- of koolhydraatarme dieet zou de bijna afwezigheid van volle granen zijn, die door velen als de hoeksteen van een gezond dieet worden beschouwd.

Een dieet met het Atkins-dieet hield in dat u een grote mate van koolhydraten uit uw dieet elimineerde. In het verleden is er niet zoveel nadruk gelegd op fitness en lichaamsbeweging met het Atkins-dieet als er momenteel lijkt te zijn. Dit is echter goed nieuws, omdat een actief fitnessregime net zo essentieel is voor succesvol gewichtsverlies als het verminderen van calorieën en in dit geval het verminderen van koolhydraten.

U moet er goed op letten dat u nauwkeurige informatie krijgt als het gaat om atkins-dieet als dit iets is dat u overweegt om aan uw fitness- en gewichtsverliesbehoeften te voldoen. Er is veel misleidende en onjuiste informatie die rondzweeft als het gaat om het Atkins-dieet en het afslankplan. Allereerst is gewichtsverlies het directe gevolg van het verbranden van meer calorieën dan je verbruikt. Het maakt niet uit hoeveel of hoe weinig koolhydraten je geniet of jezelf gedurende de dag ontzegt als je aan het einde van de dag een paar duizend calorieën te veel hebt geconsumeerd.

Het idee dat je overdag alles kunt eten wat je wilt, zolang er geen koolhydraten zijn, is gewoon onjuist. Calorieën worden nog steeds op de kilo’s gezet, of u nu het Atkins-plan gebruikt voor gewichtsverlies of niet. Dat gezegd hebbende, er zijn enkele interessante inzichten in dit dieet en een goede man van de voedingsmiddelen die worden geëlimineerd, zijn die met de meest complexe suikers voor het lichaam om weg te gooien. Om deze reden zijn er velen die het eerlijke tot goedheidsplan hebben gevolgd tot enorme resultaten.

Als u overweegt een dieet te volgen met het Atkins-plan, moet u zich realiseren dat dit een levenslange verbintenis is om het maximale voordeel van het plan te bereiken. Er zullen minder beperkingen zijn naarmate je de onderhoudsfasen van de plannen bereikt, maar je maakt een bewuste keuze om vrijwel een groot deel van de koolhydraten op te offeren die velen van ons gedurende ons hele leven hebben genoten. Dit is een concept dat veel gemakkelijker gezegd is dan gedaan over een langere periode en vooral in een samenleving waarin de meesten van ons zich niet zo lang aan een partner kunnen binden.

In ieder geval heeft een dieet met het Atkins-plan resultaten opgeleverd voor een groot deel van de mensen over de hele wereld. Het nieuws van deze resultaten heeft het tot een van de meest besproken, geteste en beproefde systemen voor diëten op de planeet gemaakt en veel mensen hebben gemengde beoordelingen. Degenen die ervan houden en het gevoel hebben dat het effectief is, zijn enthousiast in zijn steun, hoewel degenen die eerlijk zijn, zullen toegeven dat je het gevoel hebt dat je een goede deal opoffert omwille van je voedingsbehoeften. Degenen die het haten, haten het, en er is niets dat hun mening zal veranderen. De enige manier om het zeker te weten is om het zelf te proberen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in