9 Artikel Marketing Tips

Artikel Marketing Tips
Artikel Marketing Tips

Artikelmarketing kan veel doen voor uw bedrijf. Je hoeft alleen maar een paar dingen te weten en hier zijn enkele tips om je te helpen.

1. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat waar je over schrijft relevant is. Als u zeker weet dat uw product erg nuttig kan zijn, doe er dan wat onderzoek naar en eindig het artikel met een link naar uw website. Voordat u het artikel uploadt, controleert u of de site die u van plan bent dit als een van hun onderwerpen te plaatsen, dit als een van hun onderwerpen heeft.

2. Net als wat je in de krant leest of op televisie ziet, moet het artikel zowel actueel als nieuwswaardig zijn. Hierdoor blijf je in contact met wat er in de wereld gebeurt. Een goede manier is om je aan te melden bij een site die je waarschuwingen geeft met betrekking tot bepaalde onderwerpen.

3. Sommige schrijvers plaatsen één artikel en dat is het. Net als filmproducenten in Hollywood, zou je hier een vervolg op moeten plaatsen, omdat er al nieuwe informatie beschikbaar zou kunnen zijn die je met het publiek zou kunnen delen.

4. Je moet je artikelen ook viraal maken. Wat dit simpelweg betekent, is dat andere mensen je artikel kunnen publiceren, zolang er niets wordt gewijzigd en je er krediet voor krijgt. Een andere manier om dit te doen, is door uw schrijfdiensten aan anderen aan te bieden, wat extra inkomsten voor u zal worden.

5. Elk artikel dat je schrijft moet kort en eenvoudig zijn. Het moet kort zijn, zodat het de lezer niet zal vervelen. Eenvoudig zodat ze in staat zullen zijn om de boodschap die je probeert over te brengen te begrijpen.

6. Hoeveel artikelen moet je schrijven om het verkeer te vergroten? Het goede nieuws is dat je er maar 2 nodig hebt om dingen op gang te brengen. Een goede titel is ‘hoe iets te doen’ en ‘x aantal tips voor iets’. Als dit hun interesse wekt, zal die persoon hoogstwaarschijnlijk op de link naar uw site klikken en vervolgens iets kopen. Het komt erop neer dat het webverkeer toeneemt.

7. U kunt stoppen bij slechts 2 artikelen om uw site te promoten. Als u andere producten hebt, kunt u er ook artikelen over schrijven en vervolgens vermelden in het resourcevak. Dit staat bekend als kruisverwijzingen, wat veel webmasters hun bijdragers toestaan te doen.

8. Afgezien van het plaatsen van uw geschreven werk op andere websites, vergeet niet om deze ook in uw eigen te zetten. Als je er 10 of meer over hetzelfde onderwerp hebt geschreven, voeg deze dan samen tot wat bekend staat als een e-book en geef dit vervolgens gratis door. Nogmaals, als mensen het leuk vinden wat daar staat, dan zouden mensen er niet aan herinneren om het meerdere keren te lezen.

9. Maak naast het plaatsen op websites gebruik van RSS-feeds. Er zijn er genoeg in de buurt, dus maak er gebruik van.

Er zijn twee manieren om in artikelmarketing te komen. De eerste is om het zelf te schrijven en gewoon te hopen dat mensen je schrijfstijl zullen waarderen. De andere is om iemand in te huren om het te doen. Sommigen rekenen per uur, terwijl anderen per woord rekenen. Het kan de moeite waard zijn als dit het verkeer naar uw site verhoogt.

Door deze marketingtips van dit artikel te volgen, zal het niet lang duren voordat je veel hits krijgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in