7 Top Tips voor gewichtsverlies

7 Top Tips voor gewichtsverlies
7 Top Tips voor gewichtsverlies

Als je al langer worstelt om af te vallen dan je zou willen toegeven, dan ben je niet de enige. Tegelijkertijd ben je waarschijnlijk verkeerd geïnformeerd, en dat is niet jouw schuld. Het kan frustrerend zijn. Je doet alles wat je denkt dat je moet doen, maar je kunt gewoon niet van die extra kilo’s afkomen. De volgende tips zullen u helpen met uw inspanningen voor gewichtsverlies.

1. Oefening – Hoe graag veel mensen het ook zouden willen vermijden, lichaamsbeweging is een van de grootste boosts om af te vallen. Het zal niet alleen calorieën verbranden wanneer je het doet, het zal ook je metabolisme verhogen en je algehele gezondheid verbeteren. Maak je geen zorgen, je hoeft geen marathon te lopen om de gunstige effecten van lichaamsbeweging te plukken. Gewoon in beweging komen en je zult al snel een verschil merken.

2. Portiecontrole – Denk na over hoeveel voedsel je op je bord legt. Het komt maar al te vaak voor om gedachteloos zoveel op ons bord te stapelen als het bord zal bevatten. Maar we hebben alleen genoeg nodig om onze maag te vullen, wat meestal veel minder is.

3. Geestkracht – Door je geest scherp, verfrist en ontspannen te houden, kun je omgaan met dingen die anders zouden ontsporen, welk plan voor gewichtsverlies je ook hebt. Dingen zoals meditatie en yoga zijn een goede manier om dit te doen.

4. Kijk naar etiketten – Wanneer u op zoek bent naar voedsel, kijk dan naar de voedingsetiketten. Deze zullen u helpen om de voedingsmiddelen te selecteren die lager zijn in verzadigd vet, calorieën en geraffineerde suiker; en hoger in eiwitten, vezels en gezondere vetten. Door dit te doen, heb je gezonder voedsel in huis als je honger krijgt.

5. Grazen – Het idee om drie grote maaltijden per dag te eten is niet meer van deze tijd als het gaat om afvallen. Het probleem is dat het je te veel tijd geeft tussen de maaltijden om honger te krijgen, en hoe hongeriger je bent, hoe groter de kans dat je meer calorieën verbruikt als je eindelijk eet. Als je wilt afvallen, eet dan verschillende kleinere maaltijden gedurende de dag. Je zult je niet alleen langer vol voelen, maar je zult ook een constante voorraad brandstof hebben om je de dag door te helpen.

6. Eten, eten, eten – Dit is vergelijkbaar met het idee van grazen, maar het is nog fundamenteler. Het betekent gewoon dat je moet eten als je honger hebt. Natuurlijk moet je nog steeds nadenken over wat je eet, maar verder, ga je gang en eet je als je honger hebt.

7. Drink water – Wees hier voorzichtig! Het was een lang gekoesterde overtuiging dat je minstens acht glazen water moest drinken als je wilde afvallen. Er is nu echter voldoende bewijs dat dit niet waar is. Maar je moet nog steeds veel water drinken, denk alleen niet dat het ervoor zorgt dat je gewicht verliest. Water is niet alleen goed voor je gezondheid, maar het bevat ook geen calorieën, en dat is een goede zaak voor gewichtsverlies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in