7 Geweldige Trainings Tips voor Fitness Vrouwen

7 Geweldige Trainings Tips voor Fitness Vrouwen
7 Geweldige Trainings Tips voor Fitness Vrouwen

Wil je een fitnessvrouw zijn? Of ben je een fitnessvrouw maar wil je graag effectief zijn? Hier zijn 7 Geweldige Trainings Tips voor Fitness Vrouwen.

Krijg een programma dat het beste bij je past

Elke fitnessvrouw is anders. U kunt een blesure geschiedenis hebben waarbij een programma mogelijk niet geschikt voor u is. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde trainer om er zeker van te zijn dat het fitnessprogramma u geen pijn zal doen. Als het fitnessprogramma niets voor jou is, zal het alleen maar een oorzaak zijn van frustratie en blessures.

Stel realistische doelen

Zou je niet gefrustreerd zijn als je je geest zou richten op het hervormen van je lichaam in een maand? Zorg ervoor dat het lichaam dat je verkiest in een bepaalde periode haalbaar en realistisch is. Het programma moet ook praktisch zijn en zal je geen valse hoop geven. Het is belangrijk om je bewust te zijn van de blokkades die je tegenkomt in je dagelijks leven. Dit zal u helpen te weten welk programma bevredigend is. En als een programma eenmaal is bereikt, kun je doelen en tijdlijnen instellen die realistisch zijn.

Oefeningen moeten werken op de delen van je lichaam waar spieren zijn

De reden is vooral, wanneer je spieren ontwikkelt, verbrand je meer calorie├źn en dan verminder je de vetten in je lichaam. Multi-joint oefeningen en gewichtheffen worden aanbevolen. Leer welke oefeningen werken op bepaalde delen van je lichaam. Van multi-joint oefeningen wordt ook gezegd dat ze effectief zijn, maar tijdbesparend.

Wees systematisch in het werken aan je spieren

Je spieren zouden na verloop van tijd harder moeten werken. Het herhalen van dezelfde sets oefeningen en hetzelfde gewicht zonder je spieren harder te laten werken, zal geen bevredigende resultaten opleveren. U kunt uw dagelijkse resultaten registreren en de voortgang maken op basis van uw eerdere gegevens. Een dagelijks logboek zal je ook motiveren, omdat je in staat bent om bij te houden hoe ver je bent gegaan. Het bouwt vertrouwen op omdat er een schriftelijk bewijs is dat iets met succes is bereikt.

Voer een reeks oefeningen uit in 10 herhalingen

Elk getal dat werd bereikt, wordt een herhaling genoemd. Probeer elke herhaling zoveel mogelijk met minder vaart te maken. Hoe minder het momentum, hoe harder je spieren werken. En hoe harder ze werken, hoe groter ze worden. Om te controleren of er veel momentum is bij het tillen, kijk je of de arm zweeft. Als de arm wel zweeft, dan is er veel momentum.

Wees flexibel en voer verschillende oefeningen uit.

Elk oefenprogramma moet een verscheidenheid hebben. Je kunt je oefeningen, doelen en sets elke maand veranderen om je gemotiveerd en onderweg te houden. Als je dit doet, voorkom je dat je je verveelt en fysiek en mentaal energie verliest.

Wees gemotiveerd!

De beste manier om het energieniveau te behouden, is door een gezonde competitie toe te staan en hen een gevoel van controle te geven. Controle hebben is het gevoel van eigenaarschap waarbij iedereen een rol krijgt in de uitvoering van een programma. Om dit te doen, moet je ook consistent zijn in het demonstreren van je vaardigheden.

Niet alle programma’s werken voor alle soorten mensen. Er is geen training die het beste is voor iedereen. Maar je leert van ervaren mensen. Leer blokkades te erkennen en zelfdiscipline te tonen, houd jezelf gemotiveerd en werk elke dag harder en voeg afwisseling toe. Als je deze dingen doet, zul je ontdekken dat veel programma’s voor jou zullen werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in