6 kostbare fouten die affiliate marketeers maken in hun carrière

6 kostbare fouten die affiliate marketeers maken in hun carrière
6 kostbare fouten die affiliate marketeers maken in hun carrière

Het is altijd een van die “ik kan het niet geloven” momenten voor nieuwe affiliates zodra ze de wereld van affiliate marketing ontdekken. Wanneer ze zich realiseren dat u zich geen zorgen hoeft te maken over productontwikkeling of verzending. Ze springen onmiddellijk aan boord en vergeten hun due diligence uit te voeren op het bedrijf waar ze zich bij aansluiten. Kort daarna verwachten ze binnen enkele weken na het begin geld te gaan verdienen, maar de realiteit slaat altijd toe. Ze moeten nog miljonairs zijn. Hier zijn enkele fouten en tips om ze te vermijden.

Gebrek aan geduld:

Geduld is een deugd zoals ze zeggen. Het duurde jaren voordat MacDonald’s een succes was; het duurde jaren voordat Microsoft en andere grote bedrijven succesvol werden. In feite duurt het voor de meeste bedrijven tot 5 jaar om winst te maken. Het behandelen van uw affiliate bedrijf als een echt bedrijf is belangrijk. Super affiliates die $ 20.000 per maand verdienen, deden er jaren over om op dat punt te komen. Onderzoek een programma voordat u zich aanmeldt. Engageer je om het uit te steken. Als ze gidsen en training aanbieden, maak er dan gebruik van. Update en onderhoud uw site met nieuwe inhoud. Spring niet op het schip als het moeilijk wordt.

Te veel programma’s:

Vermijd de verleiding om je op te veel programma’s te abonneren. Als het moeilijk wordt, is het gemakkelijk om te denken dat het gras groener is aan de andere kant. Het probleem met het abonneren op te veel programma’s tegelijkertijd is dat je ze niet de aandacht en focus geeft die ze verdienen om je geld te verdienen. Ik raad twee of drie programma’s tegelijkertijd aan om u in staat te stellen uw harde werk in geld om te zetten.

Verkeerde keuze van het programma:

Als het gaat om het kiezen van partnerprogramma’s, kies dan degenen die een genereuze commissiestructuur hebben en die hun partners gemakkelijk en op tijd betalen. Zorg voor affiliate producten die passen bij jouw doelgroep. Het kiezen van programma’s die producten aanbieden die mensen misschien niet interesseren, betekent geen commissie of geld voor u. Als u deelneemt aan een programma dat producten aanbiedt die “hot” zijn, concurreert u met duizenden anderen die hetzelfde product promoten. Kies een niche waar je informatie over WEET! Controleer de winstgevendheid van die niche.

Gegeneraliseerde marketing:

Focus op nichemarketing: focus op een kleine niche, hoe kleiner en smaller die niche is, hoe beter. Probeer één belangrijk aspect van uw bedrijf tegelijk te verbeteren. Door uw inspanningen op een van de twee manieren te zetten, kunt u uw doelen van het partnerprogramma bereiken. Probeer mensen lid te laten worden van je lijst. Houd dan contact met hen door waardevolle info te sturen.

Alleen organisch verkeer:

Een andere fout die de meeste affiliates maken, is het idee om alleen organisch verkeer te genereren. Deze vorm van verkeer die van nature door een website wordt gegenereerd, is een mythe. Dat bestaat niet! Organisch verkeer is degene die op natuurlijke wijze door de website wordt gemaakt. Dit concept is niets anders dan een sprookjesverhaal en dit is geen realiteit.

Link Exposure:

Het verbergen van uw affiliate link op uw website is tegenwoordig cruciaal. De meeste affiliate marketeers maken nog steeds de fout om hun links zichtbaar te maken. De waarheid is dat internetgebruikers geavanceerder zijn geworden en de eerlijke waarheid is dat de meeste internetgebruikers niet op een affiliate link of iets anders dat erop lijkt, zullen klikken. Je moet leren hoe je je affiliate links kunt verbergen om ervoor te zorgen dat je doorklikt. Ook verhalen over de affiliate links van mensen die worden gewijzigd om verkeer om te leiden, zijn gebeurd en gebeuren nog steeds.

Er zijn veel grote fouten gemaakt door affiliates die gemakkelijk kunnen worden vermeden, maar dit zijn slechts enkele van hen. Fouten maken in het bedrijfsleven is echter onvermijdelijk en belangrijk. Ik raad aan om snel en vroeg in je bedrijf te falen en fouten te maken dan ervan te leren. Dit zou je vooruit helpen naar succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in