4 Tips voor effectief gewichtsverlies

4 Tips voor effectief gewichtsverlies
4 Tips voor effectief gewichtsverlies

Ben je het zat om voortdurend geen meetbare of langdurige resultaten te zien wanneer je probeert af te vallen? Of misschien ben je het beu om je geld weg te gooien op de nieuwste rage diëten, om vervolgens weer teleurgesteld te worden. Stoppen! Dat klopt, stop met wat je ook doet, je zult dit willen horen. Denk er niet eens aan om een ander dieetplan of afslankprogramma te proberen totdat je het volgende artikel leest. Waarom? Want de vier tips zetten je op het snelle moment om veilig af te vallen en af te houden.

Elk van de tips is gebaseerd op wetenschap. Dat betekent dat ze er altijd al zijn geweest en geen rages zijn. Het is alleen dat veel mensen die de nieuwste programma’s voor gewichtsverlies verkopen, ze niet altijd graag delen, dus het is niet jouw schuld als je niet in staat bent geweest om effectief gewicht te verliezen.

1. De magie van spieren – Kortom, hoe meer magere spieren je hebt terwijl je probeert af te vallen, hoe beter. De hoeveelheid calorieën die je kunt verbranden is deels gerelateerd aan hoeveel spiermassa je hebt. Bovendien stelt meer spieren je in staat om effectiever te trainen en meer uithoudingsvermogen te hebben. Dat spieren aantrekkelijker zijn dan vet, doet ook geen pijn.

Een van de beste manieren om spiermassa op te bouwen is door middel van krachttraining. Je kunt nog steeds deelnemen aan aërobe oefeningen, en dat zou moeten, maar er gaat niets boven het heffen van gewichten en weerstandstraining om spieren aan je lichaam toe te voegen. Dit is belangrijk omdat spieren ook meer calorieën nodig hebben om gevoed te blijven, wat goed is en ons naar het volgende punt brengt …

2. Stoke the Furnace – Waar we het hier over hebben is metabolisme; dat is de snelheid waarmee je lichaam calorieën verbrandt. Zoals we al hebben gezien, is spierweefsel uitstekend voor het verbranden van calorieën en het stimuleren van je metabolisme. Er is echter nog iets anders dat je kunt doen om je metabolisme voort te laten dwarrelen.

Het eten van kleinere maaltijden gedurende de dag, in tegenstelling tot drie grotere maaltijden, zorgt ervoor dat je lichaam werkt aan het verbranden van calorieën. Het heeft ook het extra voordeel dat je honger niet uit de hand loopt.

3. Fast Feet – We houden deze tip kort en krachtig. Een geweldige manier om af te vallen is om regelmatig stevige wandelingen te maken. Het is niet alleen gemakkelijk genoeg om te doen, maar het zal je ook helpen om veilig gewicht te verliezen en het af te houden.

4. Verminder calorieën – Dit is misschien wel het grootste “geheim” dat rage diëten proberen te verbergen, maar het raakt de kern van de zaak. De enige manier om af te vallen is door meer calorieën te verbranden dan je binnenkrijgt. Tot nu toe hebben we gekeken naar het verbranden van calorieën, maar nu is het tijd om over te schakelen op het verminderen van het aantal dat je binnenkrijgt. Het goede nieuws is dat je niet elke calorie die in je mond gaat religieus hoeft te tellen. Het enige wat je hoeft te doen is betere voedselkeuzes maken en een bewuste poging doen om redelijke porties te eten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in