4 Geheimen voor artikelmarketing

4 Geheimen voor artikelmarketing
4 Geheimen voor artikelmarketing

Laten we zeggen dat u uw eigen bedrijf bent begonnen. De enige manier voor het bedrijf om te slagen in plaats van te falen, is door het te promoten. U kunt dit doen door te betalen voor advertenties of dezelfde aandacht gratis te krijgen via artikelmarketing. Om je op weg te helpen, zijn hier 3 geheimen.

1. Eerst moet u een pakkende titel bedenken om uw bedrijf te promoten. Ooit de regel gehoord: “Curiosity killed the cat”, in dit geval zal niemand gewond raken. Maar kun je je voorstellen wat er zou gebeuren als mensen meer over het artikel willen weten door de titel te lezen? Het zou ook handig zijn als u trefwoorden gebruikt, zodat mensen die het typen uw artikel te zien krijgen. Tegelijkertijd kunt u de voordelen noemen van wat het lezen van uw artikelen voor hen kan doen.

2. Ten tweede, zorg ervoor dat je artikel goed georganiseerd is. In plaats van alleen uw artikel alinea voor alinea te schrijven, maximaliseert u het gebruik van opsommingstekens of cijfers om belangrijke punten te benadrukken. Dit zal hun leeservaring onvergetelijk maken omdat ze het zich kunnen herinneren.

3. Ten derde moeten uw artikelen informatief zijn en niet alleen indruk maken op de lezer. Je kunt dit doen door eenvoudige woorden te gebruiken in plaats van grote te gebruiken door dit op een manier te plaatsen die de gemiddelde persoon kan begrijpen. Je hebt misschien een ervaring gehad in het ziekenhuis waar de arts je over je aandoening vertelde met behulp van een medische term die ernstig klinkt, maar in het Engels gewoon betekent dat je buikpijn hebt.

Zodra je klaar bent met het schrijven van het artikel, lees je het opnieuw en kijk je of je het begrijpt. Beter nog, geef dit aan iemand en kijk wat ze zeggen. Als er wat zorgen zijn, bewerk het dan, want hoewel je misschien een expert bent in deze kwestie, kunnen je lezers dat niet doen en de reden waarom ze het willen lezen, is om meer te weten te komen over wat je te bieden hebt.

Vergeet niet om je artikel te controleren om te zien of er iets nieuws is dat je zou willen toevoegen. Dit is waar variatie binnenkomt, omdat er verschillende manieren zijn om een punt te benadrukken waarop het erop neerkomt dat u wilt dat mensen uw site bezoeken.

U kunt nieuwe informatie krijgen door lid te worden van en te posten in online forums en blogs. Sommigen zetten zelfs fragmenten in hun artikelen. U moet dagelijks iets toevoegen en vergeet niet om een link naar uw site te plaatsen.

4. Ten slotte heeft elk artikel een samenvatting van het artikel. De meeste websites vereisen dit, dus in slechts 3 of 5 zinnen, ga ermee aan de slag en zeg waar je artikel over gaat en waarom zouden ze hun tijd besteden aan het lezen van het hele ding. Als je hier geen moeite doet, heb je misschien al de kans verloren om het interessant te maken voor de lezer om meer te weten te komen.

Het promoten van uw site gedachte artikel marketing is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar de 4 genoemde geheimen te volgen en dit vervolgens in je voordeel te gebruiken. Nogmaals, u moet een pakkende titel hebben, ervoor zorgen dat deze goed georganiseerd en informatief is, zodat mensen worden aangemoedigd om uw site te bezoeken.

Als het goed wordt gedaan, krijgt u ongetwijfeld meer verkeer en dat is waar deze vorm van adverteren om draait.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in