10 manieren om de paginaweergaven van uw blog te vergroten

10 manieren om de paginaweergaven van uw blog te vergroten
10 manieren om de paginaweergaven van uw blog te vergroten

Als je een blog hebt wil je graag dat mensen jou blog bezoeken en lezen. Maar hoe zorg je ervoor dat ze meer dan één pagina lezen wanneer ze je website bezoeken?

Hier zijn een paar tips.

1. Maak pagina’s binnen de blog die referentiemateriaal bevatten waarnaar u vaak verwijst in uw berichten. Deze statische pagina’s worden ook gecrawld en geïndexeerd door de zoekmachines en terwijl u berichten over uw onderwerpen schrijft, kunt u mensen naar deze statische pagina’s verwijzen als verwijzingen naar waarover u berichten plaatst.

2. Gebruik artikelen als statische pagina’s. Verwijs vervolgens mensen door om de artikelen te lezen die betrekking hebben op het bericht dat u maakt. Je kunt zelfs een artikel toevoegen als een nieuwe pagina elke keer dat je een bericht plaatst.

3. Verwijs naar andere berichten die je op je blog of op een andere van je blogs hebt gemaakt tijdens het posten. Dit zorgt ervoor dat de lezer doorklikt naar eerdere berichten. U kunt zelfs uw berichten bepalen door door eerdere berichten te bladeren en te beslissen welke u wilt opvolgen. Die archieven mogen niet verloren en vergeten worden. Het is geweldig materiaal, (je hebt het goed geschreven?), dus gebruik het.

4. Maak een pagina die linkt naar je favoriete berichten die tijdloos zijn. Je bladert door je oude berichten, vindt berichten waarvan je wilt dat lezers ze gemakkelijk kunnen vinden en bouwt vervolgens een linkspagina met die berichten die rechtstreeks zijn gekoppeld. Voeg vervolgens een link naar die pagina toe vanaf uw voorpagina. Noem het favoriete berichten of wat dan ook en je zult profiteren van degenen die doorklikken en die links volgen.

5. Ik heb hier eerder gepost over de tag “meer”. Je schrijft je bericht zoals gewoonlijk en beslist vervolgens waar je het bericht op een nieuwe pagina wilt opsplitsen. Je plaatst de meer tag erin en lezers moeten naar een nieuwe pagina klikken om de rest van het verhaal te lezen.

6. Schrijf één keer per week speciale projecten. Dit zijn een reeks artikelen over een bepaald onderwerp. Je biedt het één keer per week aan, waardoor lezers een week de tijd krijgen om erop te reageren en ze vervolgens vast te houden voor de speciale post van volgende week in de serie. Voeg elke keer links toe naar eerdere berichten in die reeks.

7. Het gebruik van uw inhoud van uw andere websites of blogs is ook een geweldige manier om meer paginaweergaven voor al deze websites te krijgen. Gebruik de nieuwe target-tag en verwijs naar materiaal op je andere blogs en websites. Het opent een nieuw venster waardoor de huidige blog open blijft terwijl ze uw andere website of blog bezoeken. U kunt uw paginaweergaven snel verdubbelen terwijl u uw lezers ook kennis laat maken met uw andere websites en blogs.

8. Maak een lijst met 10 eerdere berichten en de links naar die berichten. Maak een bericht in je blog over 10 dingen die je wilt dat je lezers weten en lezen voor het geval ze dat nog niet eerder hebben gedaan. Op jouw suggestie gaan ze in ieder geval kijken of ze die berichten al eerder hebben gelezen, waardoor je pageviews weer worden verhoogd en oud materiaal naar nieuwe lezers wordt gebracht. Dat laat hen ook weten dat ze door de archieven moeten bladeren voor dingen die ze hebben gemist.

9. Gebruik diezelfde lijst met 10 berichten of een nieuwe, bezoek andere blogs over uw onderwerp. Zoek berichten die praten over iets dat lijkt op een van die 10 berichten, en in plaats van een link in uw handtekening naar de startpagina toe te voegen, maakt u daar een opmerking en verwijst u naar het bericht dat vergelijkbaar is en dat nuttige informatie bevat voor die blogger en hun lezers. U zult ook uw linkpopulariteit verhogen terwijl u dit doet. Spam de link niet. Zorg ervoor dat het daadwerkelijk nuttige informatie bevat. Wees geen trollen of spammers en je zult eindigen met nieuwe lezers en meer paginaweergaven voor je blog.

10. Stop niet met creatief zijn. Gebruik de tips in dit artikel en bedenk enkele van je eigen manieren om je blogposts aan elkaar te koppelen. Pagina’s maken. Niet zomaar posten en vergeten. Die content is waardevol, gebruik het. Laat mensen niet op je blog zoeken. Ze zijn lui en druk. Breng het naar hen toe. Dat is gewoon goede klantenservice.

Ik hoop dat dit artikel je helpt te leren dat er meer is aan bloggen dan alleen af en toe of zelfs dagelijks een bericht schrijven. Als je de tips gebruikt die ik je zojuist in je blog heb gegeven, garandeer ik je dat je je paginaweergaven zult verhogen, wat op zijn beurt je inkomsten zal verhogen als je een advertentieprogramma in je blog gebruikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in